Hebbes!!!! - Reisverslag uit Nanchang, China van Fu Ni Boer - WaarBenJij.nu Hebbes!!!! - Reisverslag uit Nanchang, China van Fu Ni Boer - WaarBenJij.nu

Hebbes!!!!

Door: Christa en Peter

Blijf op de hoogte en volg Fu Ni

20 Mei 2007 | China, Nanchang

Het is hier nu 18.00 uur. Inmiddels zijn we alweer ruim een uur op onze kamer en mogen we onszelf papa en mama noemen. Fu Ni is tot nog toe geweldig. Ze lacht ronduit en vliegt ons beiden om onze nek. Dat hadden we nooit durven dromen. Dat zal waarschijnlijk vannacht wel anders gaan worden. Ik zal jullie ook niet langer in spanning houden en eerst enkele foto's plaatsen.

Groeten,

Peter

• 20 Mei 2007 - 11:07

Rob, Ingrid En Karin:

Gefeliciteerd!!!! Wat een geweldig moment. Eindelijk is jullie meissie na heeeeel lang wachten daar. Geniet lekker van elkaar. Veel liefs van ons!

• 20 Mei 2007 - 11:45

Sjaak:

Hi Pe, Chris en Fu

Helemaal te gek jullie drie. Een pracht gezicht. Ik heb de foto's uitgeprint en zal ze voor ik straks naar Frankfurt ga nog even op de post doen voor moeder.

Geniet van elkaar, Groeten Sjaak

• 20 Mei 2007 - 11:52

Jos:

Yes Yes Yes ....ik ben oom. Ik feliciteer mijzelf ff.
    Oh, jullie ook gefeliciteerd natuurlijk.

Groetjes en heel veel succes.

Jos

• 20 Mei 2007 - 12:59

Paul, Yulia En ????:

Gefeliciteerd !!! Eindelijk is het dan zover, en wat een skeutig koppie ! Veel liefs en succes de komende dagen, geniet ervan !

Groeten van tante Yulia en ome Paul.

• 20 Mei 2007 - 13:36

Tante Marian:

Wat ontroerend het is echt hebbes.
    Wat ontroerend en wat is ze lief papa en mama. gefeliciteerd.

• 20 Mei 2007 - 14:01

Ome Ton ,Tante Gre:

Hartelijk Gefeliciteerd.
    Papa en Mama, wat zullen jullie ontzettend blij zijn.
    Geniet van elk moment.

• 20 Mei 2007 - 20:23

Willem En Tineke:

Gefeliciteerd en veel plezier van julie kleine rose wolkje

• 21 Mei 2007 - 15:29

Chantal Artz:

wat goed, die foto's , wat een prachtig meisje, gefeliciteerd!! veel plezier met het leren kennen van jullie kindje, liefs , chantal

• 21 Mei 2007 - 19:24

Marian Uit BOZ:

Geweldig dat het zo goed gaat. Gefeliciteerd met Fu en wat is het een mooi meisje. Hoop haar snel eens te zien.

Groetjes

• 28 Mei 2007 - 14:37

Frank, Esther, Dion:

We zijn net terug van vakantie uit Mallorca, lekker weer thuis, en natuurlijk razend benieuwd naar jullie belevenissen en jullie lieve kleine meid!! Geweldig, wat een heerlijk gevoel moet dat zijn, na zo'n lange tijd wachten om haar in jullie armen te sluiten! Van Harte Gefeliciteerd! Erg leuke foto's. Erg leuk ook om op deze manier jullie reis en ervaringen te volgen. Tot gauw en geniet van alles!
    Groetjes, Frank, Esther en Dion

Fu Ni

Hallo, ik ben Fu Nichao. Op 6 september 2006 ben ik geboren in China. Op dit moment woon ik bij mijn pleegouders in Fuzhou. 16 Mei vliegen mijn aanstaande papa en mama naar Beijing waar ze 17 mei aankomen. 19 Mei vliegen ze door naar de provincie Jiangxi naar de hoofdplaats Nanchang. In Nanchang zal ik op 20 Mei mijn nieuwe papa en mama uit Wervershoof ontmoetten. Dat is voor ons alle drie vast even wennen, of eigenlijk voor ons alle 30! Op 20 mei worden er namelijk 10 gezinnen verrijkt met een zoon of dochter.