BLAUWE MUISJES!
Door: Christa
Blijf op de hoogte en volg Fu Ni
14 Juni 2007 | Nederland, Wervershoof
Voordat we dit doorbrieven aan jullie wilden we de nieuwbakken papa en mama natuurlijk even de kans geven dit grote nieuws eerst zelf te verspreiden. We zijn inmiddels met ons hele gezin even op kraambezoek geweest. Wat een feest zeg. Ons eerste echte gezinsuitje in Nederland en dan meteen maar met je neus in de boter met blauwe muisjes vallen. Bij aankomst staan Paul en Yulia ons buiten al op te wachten. Volgens Paul ruikt Fu Ni erg lekker, volgens ons moet dat wel de appelstroop zijn die ze vanmorgen door haar haar heeft gesmeerd. Zo te zien gaat alles goed met de kleine Tim. Hij heeft net een zelf gemaakt cadeautje in zijn luier gelegd en hij drinkt goed. Het stoere imago van grote broer Paul verdwijnt als sneeuw voor de zon. Tim ligt heel teder in zijn grote handen en papa zegt allemaal lieve dingen tegen hem. Yulia kijkt het zeer vertederd aan. Echt een prachtig gezinsmomentje.
Wel erg vermoeiend, dit kleine kindje wil iedere twee uur een voeding. Paul praat ons ondertussen nog wat bij over de ooievaar. Het voer heeft goed geholpen, precies op de uitgerekende datum is hij geland. Als ervaren ouders praten we natuurlijk ook nog even over flesjes, luiers en het trots dragen van de papa en mama vlekken! Het laatste begrijpt Paul nog niet helemaal. Het is nog net even te pril. We laten ze dan ook maar weten dat ze ons als ervaren ouders natuurlijk altijd mogen bellen!
Ome Paul en Tante Yulia onwijs gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. We zullen vast nog veel genieten van Tim. Tot gauw
14 Juni 2007 - 14:02
Tante Marian V. Rooi:
Hallo fam.de Boer
Hartelijk gefeliciteerd met jullie neefje
Tim.
Wat een geluk in de familie 2 kindjes, een meisje en een jongen wat willen we nog meer? Wat een mooie zomer gaan we tegemoet Geniet er van.
Doei.
Tante Marian v. Rooijen
15 Juni 2007 - 10:38
Coos En Gon:
peter en christa net jullie bericht in de binding gelezen van harte gefeliciteerd met jullie dochter fu nichao
wij hopen voor jullie alle drie veel geluk en gezondheid en dat het voor jullie een mooie zomer mag worden groet coos en gon
15 Juni 2007 - 13:56
Tante Ada:
Hallo Familie de Boer, van harte gefeliciteerd met jullie neefje wat een heerlijk knulletje. Ik was even nieuwsgierig wat er inmiddels op jullie site bijgekomen was, leuk zo met de foto's en verhalen . Groetjes van Oom Arie Tante Ada